Les nostres instal·lacions

El Centre · Les nostres instal·lacions

 Al nostre centre de ioga disposem d’una àmplia sala molt lluminosa amb terra de fusta per tal d’aportar calidesa i suavitat a la nostra pràctica. Ananda és l’únic centre de ioga de Torroella de Montgrí, Baix empordà, dedicat i pensat exclusivament per la pràctica del ioga. 

Disposem de tot el material necessari per dur a terme les nostres sessions de Ioga i de Tai-txi amb comfort i màxima seguretat. Esterilles de ioga, coixins de meditació, coixins més gruixuts i grans per fer de suport en les asanes (bolsters), blocs de fusta i d’espuma, cordes ajustables, cadires metàl·liques especialment dissenyades per ioga, pilotes d’esferodinàmia per utilitzar en les classes d’embarassades, i una paret de cordes estàtiques per utilitzar durant les classes en diferents posicions (com per exemple penjar-se boca avall i allargar la nostra columna vertical sense presió ni esforç). Disposem així mateix, d’una col·lecció de «feet up trainers» que són uns bancs de fusta que ens serveixen per fer postures invertides sense crear cap mena de presió ni comprimir les vèrtebres cervicals, podent per tant oferir a tothom fer postures invertides amb total seguretat i a més descongestionant i allargant la columna cervical.

A Ananda Centre de ioga i teràpies de Torroella de Montgrí disposa així mateix de vestuari i lavabo per tal que et puguis canviar còmodament si vens o vas directament a la feina i no cal que vinguis amb la roba de ioga posada. Tenim també un espai de lectura i preparació de beguda (tè ecològic o aigua) on pots seure i consultar l’àmplia gamma de llibres de ioga que tenim en català, castellà, anglès i francès. 

A Ananda oferim teràpies manuals i per tant disposem d’una sala amb camilla on duem a terme massatges de tot tipus (ayurvèdic, amb pindes, pedres calentes, tailandès…), quiromasstage, sessions de sanació amb bols tibetans, reflexologia per adults i infantil, etc. Només cal demanar cita amb algun dels nostres especialistes i deixar-se cuidar.